Grondwerk

Al onze werkzaamheden beginnen met het grondwerk. Of het nu gaat om het aanleggen van rioleringen, uitgraven van nieuwbouw of verbouwingen, het bestraten of herstraten van wegen, of het spitten van tuinen, voor alle werkzaamheden moet eerst de basis worden gelegd. C. v. Dijk heeft alle kennis, materialen en machines in huis die nodig zijn om deze werkzaamheden op de juiste wijze uit te voeren. Ook het leveren van alle voorkomende bestratingsmaterialen, grond- en grindsoorten behoort tot de mogelijkheden.

Tevens leggen wij ook managebodems aan met eb en vloed systeem. Middels een niveauregelput en het drainagesysteem word bij slecht weer het regenwater direct afgevoerd. Bij warm weer word er automatisch via de niveauregelput water in het drainagesysteem gepompt zodat het zand bevochtigd wordt. Hierdoor is er altijd een constant stabiele bodem met dezelfde vochtigheidsgraad, die dus nooit te nat of te droog is, waardoor je iedere dag van het jaar rijplezier hebt.

Met onze shovel met laserblad kunnen wij uw grond tot op de millimeter vlak leggen. Dit is ideaal voor de start van uw bouw, straatwerk of de (her-)aanleg van uw tuin.

Bekijk projecten
Voor direct contact kunt u ons bellen op 0612710789 of mailen naar info@cvdijk.nl