Compleet project

Bij het ontwerpen en realiseren van dit mooie project verzorgden we alles van A tot Z. Van het rooien van de bomen tot een compleet nieuw rioolstelsel en het slopen van een schuur: alles is volgens ons plan van aanpak perfect verlopen. Bekijk ook het filmpje op de homepage voor een impressie!

Hier hebben wij een 60 x 20 meter eb en vloed managebodem mogen realiseren. Een klus waar we veel tijd en energie in hebben gestoken, maar over het resultaat en de kwaliteit zijn de klanten zeer tevreden, dus wij zelf ook!

We verzorgden hier alles wat nodig is om een tijdelijke betoncentrale te bouwen. We legden hier onder andere met behulp van vacuum aan de kraan meer dan 500 betonplaten, bouwden bunkers met betonblokken, groeven sloten enz. enz. Voor het secuur en snel afwerken van de verschillende onderbanen, puinbanen, en zandbanen werd gebruik gemaakt van een 3D-leveller op Total Station van Rijnen grondverzet. We hebben hierdoor in korte tijd een mooi project tot een goed einde gebracht.

Het uitbreken van het bestaande straatwerk, stukje riool en het aanleggen van een nieuw terras met gebakken stenen. En het grondwerk alvast voor de nog aan te leggen parkeerplaatsen.

Voor Glamping de Bosweide verzorgden we de gehele aanleg van het rioolstelstel, inclusief alle graafwerkzaamheden die nodig waren voor alle nutsvoorzieningen van deze prachtige tenten die van alle gemakken zijn voorzien.

Op onderstaande foto’s is te zien hoe we met alle precisie een gebouw tussen twee te behouden gebouwen uit sloopten, waarbij ook nog een muur gespaard moest blijven. Ook het grondwerk verzorgden we voor het na de sloop nieuw te bouwen huis.

Op de foto’s is te zien hoe we een vijver hebben uitgegraven en aangekleed met een laag leem. Zo heb je een prachtige, natuurlijke, en waterdichte vijver.

We hebben inmiddels al verschillende manegebodems aangelegd met een eb en vloed systeem in verschillende maten. Middels een niveauregelput en het drainagesysteem word bij slecht weer het regenwater direct afgevoerd. Bij warm weer word er automatisch via de niveauregelput water in het drainagesysteem gepompt zodat het zand bevochtigd wordt. Hierdoor is er altijd een constant stabiele bodem met dezelfde vochtigheidsgraad, die dus nooit te nat of te droog is, waardoor je iedere dag van het jaar rijplezier hebt!

We verzorgden deze week de gehele aanplant van de Burgemeester de Grauwstraat te Baarle-Nassau. Onder andere 28 mooie carpinus betulus ‘lucas’.

We hebben een terras van 150m2 vervangen. Door middel van de nieuwe graafmachine hadden we de oude tegels er zo. En de nieuwe tegels er zo in door deze machinaal te leggen. Hierna volgt nog de aanplanting.

We verzorgden de gehele aanplant van de burgemeester van mierlostraat te gilze. Met ondergrondse kluitverankeringen en hdpe gietranden voor alle bomen. In onderaanneming van C-infra.

We hebben een gescheiden rioolstelsel aangelegd voor 6 nieuw te bouwen recreatiewoningen.

We hebben een paardenbak aangelegd met eb en vloed systeem. Door middel van drainageslangen die zorgen voor het zand te bevochtigen of water te onttrekken uit de bodem. Er is gebruik gemaakt van drainagezand, waarin de drainageslangen liggen en de bovenste 15cm is M3C zand.

Voor een particulier verzorgden wij een complete tuinaanleg inclusief riool, drainage, beregening, straatwerk en grondwerk.

Voor Mark Geerts Installatiewerken hebben wij het grondwerk verricht voor een nieuw te bouwen bedrijfshal. U kunt bij ons terecht voor alle grondwerkzaamheden voor uw nieuw te bouwen objecten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Bekijk projecten
Voor direct contact kunt u ons bellen op 0612710789 of mailen naar info@cvdijk.nl