Manegebodems

We hebben inmiddels al verschillende manegebodems aangelegd met een eb en vloed systeem in verschillende maten. Middels een niveauregelput en het drainagesysteem word bij slecht weer het regenwater direct afgevoerd. Bij warm weer word er automatisch via de niveauregelput water in het drainagesysteem gepompt zodat het zand bevochtigd wordt. Hierdoor is er altijd een constant stabiele bodem met dezelfde vochtigheidsgraad, die dus nooit te nat of te droog is, waardoor je iedere dag van het jaar rijplezier hebt!

We verzorgden deze week de gehele aanplant van de Burgemeester de Grauwstraat te Baarle-Nassau. Onder andere 28 mooie carpinus betulus ‘lucas’.

We hebben een terras van 150m2 vervangen. Door middel van de nieuwe graafmachine hadden we de oude tegels er zo. En de nieuwe tegels er zo in door deze machinaal te leggen. Hierna volgt nog de aanplanting.

We verzorgden de gehele aanplant van de burgemeester van mierlostraat te gilze. Met ondergrondse kluitverankeringen en hdpe gietranden voor alle bomen. In onderaanneming van C-infra.

We hebben een gescheiden rioolstelsel aangelegd voor 6 nieuw te bouwen recreatiewoningen.

We hebben een paardenbak aangelegd met eb en vloed systeem. Door middel van drainageslangen die zorgen voor het zand te bevochtigen of water te onttrekken uit de bodem. Er is gebruik gemaakt van drainagezand, waarin de drainageslangen liggen en de bovenste 15cm is M3C zand.

Voor een particulier verzorgden wij een complete tuinaanleg inclusief riool, drainage, beregening, straatwerk en grondwerk.

Voor Mark Geerts Installatiewerken hebben wij het grondwerk verricht voor een nieuw te bouwen bedrijfshal. U kunt bij ons terecht voor alle grondwerkzaamheden voor uw nieuw te bouwen objecten. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Bekijk projecten